Samsung Gear S3 este un nou smartwatch cu margini rotative ale ecranului, va sosi la IFA 2016

1.193 ori
<b>Samsung Gear S3 este un nou smartwatch cu margini rotative ale ecranului, va sosi la IFA 2016</b>La fel ca anul trecut, și pentru 2016 cei de la Samsung au decis să lanseze phablet-ul Note în cadrul unui eveniment înainte de IFA - show în care eram obișnuiți să vedem noile generații Note. Acum însă, târgul de tehnologie este locul unde sud-coreenii

Ca şi anul trecut Samsung va aduce la IFA un nou smartwatch din gama Gear S, de această dată Samsung Gear S3. Despre acest model aflăm mai multe detalii astăzi şi anume legat de cadranul său.

Gear S2 venea cu o margine rotativă a ecranului încă de anul trecut, iar Gear S3 va avea aceeaşi abordare. Terminalul va fi prezentat la începutul lunii septembrie, la IFA 2016 în Berlin şi nu e exclus să vedem şi un teaser la evenimentul asociat lui Galaxy Note 7 marţea viitoare. Gear S3 va păstra formatul rotund al predecesorului, iar zvonuri precedente vorbeau despre un device cu nume de cod Solis şi cu Tizen la bord.

Se discuta şi despre o curea metalică segmentată şi un look similar cu cel al unui Rolex, dar ar putea fi vorba de încă un ceas, separat de Gear S3, sau o variantă specială. Pe lângă purtabile, Samsung ar pregăti şi seria de tablete Galaxy Tab S3 pentru debut în Berlin, tot în jurul datei de 1 septembrie, deci vom vedea multe produse noi în acea perioadă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×