MWC 2018: LG V30S ThinQ devine oficial, drept primul smartphone cu AI de la LG

3.300 ori
<b>MWC 2018: LG V30S ThinQ devine oficial, drept primul smartphone cu AI de la LG</b>LG a furat startul de la MWC 2018, lansând primul smartphone cu dotări high end al evenimentului înainte de pre-ziua de 25 februarie. E vorba despre LG V30S ThinQ, pe care l-au tot prefaţat scăpări în ultima vreme. Da, e bazat pe AI şi hai să vedem ce..

LG a furat startul de la MWC 2018, lansând primul smartphone cu dotări high-end al evenimentului înainte de pre-ziua de 25 februarie. E vorba despre LG V30S ThinQ, pe care l-au tot prefaţat scăpări în ultima vreme. Da, e bazat pe AI şi hai să vedem ce îl face special.

V30S reprezintă o nouă strategie din partea LG: upgrade-uri mici şi dese pentru flagship-uri, în loc de lansări anuale ale succesorilor de flagship-uri. La nivel fizic telefonul nu suferă modificări, în afara noii nuanţe "Platinum Gray". Mai vine şi pe "Albastru Maroc" şi păstrează acelaşi procesor Snapdragon 835, ecranul de 6 inch şi camera duală cu senzor de 16 MP plus încă un senzor wide angle de 13 MP.

LG V30S ThinQ

Pentru selfie avem tot camera de 5 MP. Numele ThinQ ne duce cu gândul la electrocasnicele şi electronicele LG cele interconectate şi inteligente. Trecând totuşi la noutăţile reale, LG V30S ThingQ se axează pe AI pentru a recunoaşte obiecte şi scene. Atunci când faceţi fotografii spre exemplu un AI CAM poate umbla la saturare, claritate, contrast şi să le ajusteze într-un mod optim pentru scena detectată.

LG V30S ThinQ

Există 8 scene pentru început: Portrait, Animal, City, Flower, Sunrise, Sunset, Food şi Landscape. O altă funcţie nouă pe bază de AI este QLens, care va permite să căutaţi un produs pe Amazon pur şi simplu făcându-i o poză. Şi căutările pe Pinterest se fac la fel.

LG V30S ThinQ

LG a mai integrat pe acest terminal şi un Bright Mode, care e activat automat în condiţii low light şi care combina 4 pixeli într-unul singur pentru o captură mai luminoasă. Totuşi fotografia rezultată are rezoluţie mai scăzută, din cauza fuziunii pixelilor. Avem şi Voice AI la bord care permite realizarea unor comenzi vocale noi pentru Google Assistant, realizate în colaborare de către LG şi Google.

LG V30S ThinQ

În Coreea de Sud există şi QVoice, un asistent virtual în limba coreeană, disponibil pe acest telefon. În rest dotările au rămas ca la LG V30, de la cei 6 GB RAM, până la bateria de 3300 mAh, până la slot-ul microSD, rezoluţia Quad HD+ şi faptul că vine cu Android 8.0 Oreo. Primim totuşi extra stocare, 256 GB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×