MWC 2018: LG V30S ThinQ hands-on review - cu mâna pe exponentul lucios al AI-ului LG (Video)

1.529 ori
<b>MWC 2018: LG V30S ThinQ hands-on review - cu mâna pe exponentul lucios al AI-ului LG (Video)</b>Pentru că LG G7 nu a fost gata de prime time, LG nu a venit cu mâna goală la MWC 2018 şi a adus totuşi smartphone-ul LG V30s ThinQ. Acesta este un LG V30 actualizat, mai ales la capitolul software, mai degrabă decât hardware.

Pentru că LG G7 nu a fost gata de prime time, LG nu a venit cu mâna goală la MWC 2018 şi a adus totuşi smartphone-ul LG V30s ThinQ. Acesta este un LG V30 actualizat, mai ales la capitolul software, mai degrabă decât hardware. Aflaţi ce e nou din mini recenzia hands-on de mai jos.

Ca să fie totul clar, dotările sunt FIX la fel ca la LG V30, doar că acum avem 128 GB ca stocare de bază. V30S ThinQ etalează şi o nouă versiune de culoare argintie pentru corpul din sticlă și metal, care fură privirea ca un CD pus atârnat de oglindă retrovizoare. Miezul experienţei noi este reprezentat pe lângă camera AI de Voice AI, o serie de comenzi vocale realizate împreună de LG şi Google special pentru acest telefon.

Şi funcţia AI Camera atrage, pentru că prin ea aveţi acces la 8 moduri scenă: Portret, Mâncare, Animale, Peisaj, Oraş, Flori, Apus şi Răsărit. Aceeaşi funcţie e capabilă şi să identifice produse puse în faţa camerei şi să le caute pe Amazon, dar şi să le găsească via Pinterest. Există şi un Bright Mode care reduce zgomotul imaginilor capturate folosind algoritmi speciali şi o măsurătoare a luminii ambientale.

Camera rămâne aceeaşi unitate duală de pe LG V30, cu senzori de 16 MP, unul standard şi unul wide angle. LG V30S ThinQ va sosi în curând pe piaţa globală, dar sunt şanse mici să ajungă în România

Prezentare LG V30S ThinQ

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×