MWC 2018: Energizer Power Max P16K Pro este o bestie de battery phone, cu baterie de 16.000 mAh; Iată un teaser!

2.616 ori
<b>MWC 2018: Energizer Power Max P16K Pro este o bestie de battery phone, cu baterie de 16.000 mAh; Iată un teaser!</b>Energizer s-a implicat intens în zona smartphone în ultima vreme, lansând telefonul Energizer Power Max P600S  în ianuarie, iar acum ne pregătesc ceva şi mai şi. E vorba despre Energizer Power Max P16K Pro, cu o baterie de 16.000 mAh. Primeşte un teaser..

Energizer s-a implicat intens în zona smartphone în ultima vreme, lansând telefonul Energizer Power Max P600S în ianuarie, iar acum ne pregătesc ceva şi mai şi. E vorba despre Energizer Power Max P16K Pro, cu o baterie de 16.000 mAh. Primeşte un teaser mai jos.

Pe lângă faptul că are o baterie care are face un acumulator extern gelos, acest smartphone pare să vină şi cu un design la modă acum. Avem ca reper doar teaserul video cu acea imagine în care depistăm un panou 18:9, cu muchii înguste şi ceea ce pare a fi un set de senzori şi cameră frontală demn de un flagship. Nu m-ar mira să aibă şi deblocare facială.

Energizer Power Max P16K Pro

Corpul pare metalic şi specificaţiile scăpate pe web pentru telefon includ un ecran de 5.99 inch 18:9 full HD, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Unele surse vorbesc chiar de o rezoluţie 4K a ecranului aici, ceea ce mi se pare impresionant. Energizer va oferi detaliile complete despre telefon azi la standul sau MWC ShowStoppers. Trebuie spus că acest dispozitiv este produs de către compania Avenir Telecom.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×