MWC 2018: Nokia 7 Plus hands-on review: phablet premium din metal, cu optică Zeiss la control (Video)

1.624 ori
<b>MWC 2018: Nokia 7 Plus hands-on review: phablet premium din metal, cu optică Zeiss la control (Video)</b>Acum că primele telefoane au fost anunţate la MWC 2018 şi a fost spartă gheaţa, e momentul primelor hands-on-uri cu telefoanele momentului. Nokia 7 Plus e probabil cel mai arătos terminal prezentat de la Nokia în Barcelona şi ni-l prezintă colegul Claudiu

Acum că primele telefoane au fost anunţate la MWC 2018 şi a fost spartă gheaţa, e momentul primelor hands-on-uri cu telefoanele momentului. Nokia 7 Plus e probabil cel mai arătos terminal prezentat de la Nokia în Barcelona şi ni-l prezintă colegul Claudiu Sima într-un hands-on mai jos.

Acesta este primul smartphone 18:9 al companiei şi avem de-a face cu un device fabricat dintr-o singură bucată de aluminiu Seria 6000. Peste el s-au aplicat 6 straturi de vopsea pentru un finisaj mat. Pe lângă faptul că acest lucru creşte aderența, sunt camuflate şi decupajele pentru antene. Nokia 7 Plus va fi disponibil pe  negru sau alb, cu accente roşiatice metalice (cupru), în jurul camerei, marginilor şi scannerului de amprente.

Scannerul de amprente se află în spate, unde găsim şi camera duală, cu senzor de 12 MP standard şi un alt senzor de 12 MP telephoto cu zoom optic 2X. Optica Zeiss e pusă la treabă aici şi avem şi un mod Pro special cu reglaje de ISO, focalizare, balans de alb, shutter şi metering. Nokia 7 Plus ştie captură Bothie, adică face fotografii şi cu camera din spate şi cu cea din faţă în acelaşi timp.

Nokia 7 Plus realizează captura acustică la 360 de grade. Ni se oferă şi scanare facială, pe baza soluţiei native din Oreo (Face Scanning). Acesta este un phablet de dimensiuni destul de generoase, stă bine în mână şi are aderență crescută. Camera duala iese cam mult în relief totuşi, dar măcar are accentele plăcute privirii. Softul curat Oreo este un mare plus şi trebuie menţionat că acest telefon face parte din programul Android One. Va costa 399 de euro şi vine în aprilie.

Prezentare video Nokia 7 Plus

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×