MWC 2018: Nokia 8 Sirocco prezentare hands-on - Nokia 8 mai rotunjit, cu încărcare wireless (Video)

1.598 ori
<b>MWC 2018: Nokia 8 Sirocco prezentare hands-on - Nokia 8 mai rotunjit, cu încărcare wireless (Video)</b>La 12 ani după ce Nokia 8800 Sirocco era cool, iată că acest brand revine la lumină, datorită ediţiei Nokia 8 Sirocco. A debutat în Barcelona la MWC 2018 şi mai jos punem mâna pe acest fashion phone.

La 12 ani după ce Nokia 8800 Sirocco era cool, iată că acest brand revine la lumină, datorită ediţiei Nokia 8 Sirocco. A debutat în Barcelona la MWC 2018 şi mai jos punem mâna pe acest fashion phone.

La prima vedere Nokia 8 Sirocco aminteşte de un Xiaomi Mi Note sau un Galaxy Note 7/ Note 8, având muchiile ecranului mult rotunjite. Terminalul are şi spate din sticlă, încărcare wireless şi păstrează grosul dotărilor lui Nokia 8 (Snapdragon 835, 6 GB RAM etc). Are un ecran mai bun decât Nokia 8 totuşi, un P-OLED, care vine în tandem cu un corp din oţel inoxidabil rezistent la apă şi praf (IP67).

Camera duală din spate primeşte un mic upgrade, captând mai multă lumină si incluzând şi un obiectiv telephoto. După cum se vede şi în clip ecranul Quad HD are unghiuri de vizualizare largi, culori foarte vii şi luminozitate ridicată. Lipsa de jack audio ar fi un neajuns şi poate şi preţul de 749 de euro. Telefonul vine în aprilie şi continuă să folosească optică Zeiss pentru toate cele 3 camere.

Pentru că am fost uşor dezamăgiţi de camera lui Nokia 8 când i-am făcut review, sperăm că Nokia 8 Sirocco să pluseze la optică, mai ales la captura video.

Prezentare Nokia 8 Sirocco

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×