MWC 2019: Alcatel 3L - Prezentare hands-on pentru telefonul Android low cost, cu cameră duală, ecran mare (Video)

82 ori
<b>MWC 2019: Alcatel 3L - Prezentare hands-on pentru telefonul Android low cost, cu cameră duală, ecran mare (Video)</b>Alcatel a adus câteva telefoane accesibile la MWC 2019, iar printre ele se numără şi Alcatel 3L. Are un ecran generos, de 5.94 inch şi ar trebui să vină la un preţ accesibil. Până să ajungă în magazine am pus mâna pe el în Barcelona

Alcatel a adus câteva telefoane accesibile la MWC 2019, iar printre ele se numără şi Alcatel 3L. Are un ecran generos, de 5.94 inch şi ar trebui să vină la un preţ accesibil. Până să ajungă în magazine am pus mâna pe el în Barcelona şi mai jos aveţi impresii după hands on.

Telefonul are un ecran cu decupaj picătură şi un corp din policarbonat. E inedit faptul că nu are cititor de amprente în spate, dar acesta a fost sacrificat pentru un preţ mai scăzut. Putem considera acest model drept un soi de variantă Lite de Alcatel 3 (2019), pentru că aceste două modele au multe în comun. De fapt acel "L" din nume vine de la Light.

Alcatel 3L prezentare video

Handsetul are procesor Snapdragon 429 la bord, mai puţin RAM decât Alcatel 3 şi mai puţină stocare. Pe de altă parte vine cu cameră duală, deblocare facială şi o funcţie AR Emoji. Terminalul are aderență bună, măsoară 7.99 mm în grosime şi cântăreşte 145 de grame. Este disponibil pe albastru sau negru, are jack audio în zona superioară şi butoanele Power şi de volum sunt plasate lateral, în dreapta.

Ecranul oferă o rezoluţie HD+, iar camera din spate are senzori de 13 MP + 2 MP cu captură Bokeh. Bateria de 3500 mAh sună bine, mai ales că are şi încărcare rapidă. Telefonul ar trebui să coste în jur de 150 de euro, poate mai puţin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×