MWC 2019: Nokia 4.2 - Prezentare hands-on a unui telefon midrange promiţător, cu Android Pie, cameră duală (Video)

904 ori
<b>MWC 2019: Nokia 4.2 - Prezentare hands-on a unui telefon midrange promiţător, cu Android Pie, cameră duală (Video)</b>Printre telefoanele entry level şi de buget cu Android One aduse de HMD la MWC 2019 se numără şi Nokia 4.2. Acesta este de fapt cel mai bine dotat dintre ele şi plusează faţă de Nokia 3.2 cu două camere în spate, în loc de una

Printre telefoanele entry level şi de buget cu Android One aduse de HMD la MWC 2019 se numără şi Nokia 4.2. Acesta este de fapt cel mai bine dotat dintre ele şi plusează faţă de Nokia 3.2 cu două camere în spate, în loc de una. Hai să vedem ce ne rezervă într-un hands on clasic Mobilissimo.ro.

Nokia 4.2 prezentare video

Terminalul ar trebui să ajungă în magazine în aprilie şi vine cu un corp din policarbonat, cu spate ce imită perfect sticla. Rulează Android 9.0 Pie într-o versiune curată şi stock, dar făcând parte din programul Android One va primi Android Q şi cred că şi Android R rapid. Măsoară 8.4 mm în grosime şi cântăreşte 161 de grame şi e ceva mai mic în diagonală decât Nokia 3.2, la 5.71 inch.

Nokia 4.2 galerie foto

Rezoluţia de 1520 x 720 pixeli mă duce cu gândul la Motorola One, iar telefonul se remarcă prin două noutăţi faţă de Nokia-urile de până acum: are LED de notificări în butonulPower şi buton fizic dedicat pentru declanşarea lui Google Assistant. Are şi breton picătură, în care se ascunde camera selfie de 8 MP, iar în spate avem o cameră duală, de 13 MP + 2 MP, cu Bokeh.

Suportă deblocarea facială 2D, completată de un cititor de amprente integrat în spate. Vine pe negru sau un "roz nisip" inedit şi costă în jur de 150 de euro.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×