MWC 2019: BlackBerry KEY2 Red Edition devine oficial, disponibil la precomandă în Europa deja

1.282 ori
<b>MWC 2019: BlackBerry KEY2 Red Edition devine oficial, disponibil la precomandă în Europa deja</b>BlackBerry KEY 2 este telefonul high midrange al celor de la BlackBerry, sub tutela TCL, lansat în vara lui 2018. Problema e că nu prea a ajuns în Europa oficial, dar cu ocazia lui MWC 2019 o face şi într-o nuanţă nouă. Rezultatul se numeşte BlackBerry..

BlackBerry KEY2 este telefonul high midrange al celor de la BlackBerry, sub tutela TCL, lansat în vara lui 2018. Problema e că nu prea a ajuns în Europa oficial, dar cu ocazia lui MWC 2019 o face şi într-o nuanţă nouă. Rezultatul se numeşte BlackBerry KEY2 Red Edition şi avem detalii despre el mai jos.

Până acum BlackBerry KEY2 se găsea doar pe negru şi argintiu. TCL a anunţat versiunea roşie drept disponibilă deja la precomandă în Europa la suma de 779 de euro. Va sosi la pachet cu un set de căşti ediţie specială, tot roşii. 

În afară de colorit, dotările rămân fix la fel cum le-am last pe KEY2:

  • Display: 4.5 inch, 1620 x 1080 pixeli
  • Procesor: Snapdragon 660
  • Baterie: 3500 mAh
  • RAM: 6 GB
  • Stocare: 128 GB
  • Camera: Spate: 12 MP x 2
  • Faţă: 8 MP

Tastatura fizică este la posturi, cu un cititor de amprente integrat şi sper că telefonul vine cu Android Pie, nu Oreo că varianta iniţială. Ce e sigur e că vine cu soft Hub+ actualizat, cu un nou Action Bar, dar şi o interfaţă regândita în zona BlackBerry Hub şi Calendar. Aş zice că preţul e piperat dacă nu ar fi un BlackBerry cu aceste dotări high-midrange...

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×