MWC 2019: Energizer prezintă telefonul Power Max P18K Pop, o veritabilă "cărămidă" cu baterie de 18.000 mAh, cameră pop up

1.822 ori
<b>MWC 2019: Energizer prezintă telefonul Power Max P18K Pop, o veritabilă "cărămidă" cu baterie de 18.000 mAh, cameră pop up</b>Aşa cum ne aşteptam Energizer are o prezenta importantă la MWC 2019, cu un stand generos. Au promis că aduc 26 de telefoane în Barcelona, iar în centrul atenţiei este noul model Energizer Power Max P18K Pop, care vine cu o baterie uriaşă şi camera pop up.

Aşa cum ne aşteptam Energizer are o prezenta importantă la MWC 2019, cu un stand generos. Au promis că aduc 26 de telefoane în Barcelona, iar în centrul atenţiei este noul model Energizer Power Max P18K Pop, care vine cu o baterie uriaşă şi camera pop up.

Telefonul este realizat de Avenir Telecom, sub licenţa Energizer. Vine cu un ecran de 6.2 inch Full HD+, procesor MediaTek Helio P70 şi 6 GB RAM. Bateria sa imensă de 18.000 mAh ar trebui să îi asigure până la 90 de ore de convorbiri, 100 de ore de playback muzical sau 2 zile de playback video. În standby ajunge la 50 de zile de funcţionare.

Camera foto principală este una tripla, de 12 MP + 5 MP + 2 MP, iar în fată avem o cameră de 16 MP + 2 MP, care glisează în sus din corpul handset-ului. Rulează Android 9.0 Pie într-o versiune destul de curată. Expus la standul Energizer, telefonul este o veritabilă cărămidă, care teoretic are 18 mm în grosime, în realitate ar putea fi oricât.

Nu m-ar mira să sară de 300 de grame, eventual să ajungă şi la 400 chiar. Măcar ecranul are muchii înguste şi cu siguranţă construcţia e solidă şi rezistenţa carcasei e asigurată. Spatele e glossy şi e acoperit mai degrabă cu plastic decât sticlă. Din păcate nu avem preţ sau data de lansare şi mă gândesc că nu va fi un telefon prea comod de luat în rucsac la drumeţii lungi, deşi merită efortul, la ce autonomie are.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×