Xiaomi Pocophone F1 va primi în sfârşit suport pentru streaming pe Netflix, după un update OTA

1.295 ori
<b>Xiaomi Pocophone F1 va primi în sfârşit suport pentru streaming pe Netflix, după un update OTA</b>Xiaomi Pocophone F1 a fost foarte apreciat pentru preţ, baterie şi performanţă, dar are şi câteva neajunsuri. Spatele din plastic ar fi unul, camera ar fi al doilea, iar al treilea e lipsa suportului Widevine L1, care înseamnă că nu poţi să faci streaming

Xiaomi Pocophone F1 a fost foarte apreciat pentru preţ, baterie şi performanţă, dar are şi câteva neajunsuri. Spatele din plastic ar fi unul, camera ar fi al doilea, iar al treilea e lipsa suportului Widevine L1, care înseamnă că nu poţi să faci streaming Netflix şi Amazon Prime Videos. Ei bine acum a fost creat un update care rezolva problema.

În perioada următoare posesorii de unităţi Poco F1 vor primi pe telefoanele lor un pachet software cu rol de actualizare. Xiaomi a lucrat cu Google şi Qualcomm la acest release important. Versiunea 9.2.25 a ajuns deja la utilizatorii înscrişi în beta testing. Testerii afirma că este suportat serviciul de streaming Amazon acum pe device, dar Netflix încă nu merge. Sunt ceva probleme cu certificările din partea gigantului american.

Xiaomi Pocophone F1 va primi în sfârşit suport pentru streaming pe Netflix, după un update OTA

Varianta finală ar putea aduce totuşi şi suport pentru Netflix, dar mai avem de aşteptat câteva săptămâni până atunci, cel puţin. Între timp începem să ne întrebăm unde sunt scăpările legate de Poco F2. Primul model a debutat în vara anului trecut, şocând pe toată lumea prin faptul că oferea un procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM şi baterie de 4000 mAh la doar 300 de dolari în India.

Nici la noi nu era rău, costând 1199 lei la magazinele Auchan la un moment dat şi având oferte bune şi la PC Garage.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×