Laptop ultra-subţire cu SSD la doar 329 de dolari la GeekBuying.com; Iată ofertă specială pentru modelul Teclast F7 Plus

1.236 ori
<b>Laptop ultra-subţire cu SSD la doar 329 de dolari la GeekBuying.com; Iată ofertă specială pentru modelul Teclast F7 Plus</b>Dacă Turul Magazinelor este în standby o perioadă din cauza lui MWC 2019, asta nu înseamnă că nu găsim totuşi oferte foarte bune pentru voi. Azi am dat peste un laptop atractiv Teclast F7 Plus, disponibil la retailerul GeekBuying.com. Deja preţul său..

Dacă Turul Magazinelor este în standby o perioadă din cauza lui MWC 2019, asta nu înseamnă că nu găsim totuşi oferte foarte bune pentru voi. Azi am dat peste un laptop atractiv Teclast F7 Plus, disponibil la retailerul GeekBuying.com. Deja preţul său iniţial de 339.99 dolari era bunicel, dar noi avem şi un cupon de discount pentru voi.

Astfel, cei care folosesc codul "YFXHALMW" scad preţul la doar 329.99 dolari. La această sumă primiţi un device cu Windows 10 la bord, cu SSD de 128 GB şi 8 GB RAM. Are ecran Full HD IPS LCD de 14 inch, procesor Intel Gemini Lake de generaţie a opta şi o grosime de doar 7 mm în cel mai subţire punct. Cântăreşte doar 1.5 kilograme şi are şi muchiile ecranului foarte înguste.

Tastatura aminteşte de cea de pe MacBook, că spaţiere şi design. Este o tastatură full, cu toate butoanele mainstream. Teclast F7 Plus nu sta rău nici la conectivitate, cu un port mini HDMI, două porturi USB 3.0 full, port special de alimentare, slot microSD şi jack audio. Are şi o modalitate intuitivă de a schimba SSD-urile.

Rulează Windows 10 Home şi are un touchpad generos, de 125 x 78 mm. Bateria să de 38 Wh promite 8 ore de utilizare mixtă. Are şi webcam de 2 MP sus. Puteţi găsi produsul aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×