MWC 2019: Nokia 9 PureView - Prezentare hands-on de la #MWC2019 din Barcelona

1.353 ori
<b>MWC 2019: Nokia 9 PureView - Prezentare hands-on de la #MWC2019 din Barcelona</b>Am început şi prezentările hands-on de la MWC 2019, iar colegul Claudiu sparge gheaţa chiar cu Nokia 9 Pureview, mult aşteptatul telefon cu 5 camere în spate. Terminalul a devenit oficial în cadrul evenimentului Nokia de ieri, iar acum am avut ocazia să î

Am început şi prezentările hands-on de la MWC 2019, iar colegul Claudiu sparge gheaţa chiar cu Nokia 9 PureView, mult aşteptatul telefon cu 5 camere în spate. Terminalul a devenit oficial în cadrul evenimentului Nokia de ieri, iar acum am avut ocazia să îl vedem de aproape.

Flagship-ul este în lucru de mai bine de 2 ani şi aduce împreună tehnologie PureView, Light şi Zeiss. Are un ecran de 5.99 inch P-OLED cu suport HDR10 şi rezoluţie de 2880 x 1330 pixeli şi vine cu procesor Snapdragon 845 şi 6 GB RAM. Are un spate acoperit cu sticlă, în vreme ce în zona frontală păstrează abordarea de design de la precedentele flagship-uri Nokia, cu o bărbie şi "frunte" destul de mare.

Faţă de flagship-urile uriaşe din ziua de azi, cu ecrane de 6.5 sau 6.4 inch, acest model este mai compact şi stă mai bine în mână. E şi rezonabil de subţire la 8 mm în talie, pentru ce tehnologie optică are. Vedeta este totuşi camera din spate, cu 5 senzori de 12 MP, din care 3 monocromi şi 2 RGB. Ei fac captura simultan şi combină cadrele pentru un rezultat cât mai reuşit.

Lângă camere se află un bliţ LED şi un senzor special de adâncime. Pentru selfie avem o cameră de 20 MP. De remarcat şi că telefonul nu are slot microSD, iar spatele sau atrage destul de multe amprente şi grăsime. Ca OS avem un Android Pie curat şi stock. Preţul lui Nokia 9 Pureview este de 699 dolari.

Prezentare video Nokia 9 PureView:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×