MWC 2019: Nokia 1 Plus - Prezentare hands-on a celui mai ieftin telefon cu Android prezentat în Barcelona (Video)

955 ori
<b>MWC 2019: Nokia 1 Plus - Prezentare hands-on a celui mai ieftin telefon cu Android prezentat în Barcelona (Video)</b>HMD Global a prezentat câteva telefoane noi la MWC 2019, dintre care starul incontestabil e clar Nokia 9 Pureview. Sunt totuşi şi câteva handseturi mai de buget, printre care şi Nokia 1 Plus. Succesorul lui Nokia 1, apreciat de noi

HMD Global a prezentat câteva telefoane noi la MWC 2019, dintre care starul incontestabil e clar Nokia 9 Pureview. Sunt totuşi şi câteva handseturi mai de buget, printre care şi Nokia 1 Plus. Succesorul lui Nokia 1, apreciat de noi ca un "excelent al treilea telefon", handsetul primeşte o analiză rapidă mai jos.

Nokia 1 Plus prezentare video

Trebuie spus şi că Nokia 1 avea un pedigree deosebit, fiind cel mai bine vândut model cu Android Go la bord. Nokia 1 Plus vine în completarea sa, tot cu Android Go, dar în varianta Pie. Are un corp din plastic şi un capac spate înlăturabil. El se poate înlocui cu alte capace cu diferite texturi, culori şi modele.

Nokia 1 Plus galerie foto

Mizează pe tehnologia "Nano 3D Texture" pentru extra aderență şi stil. Nu se înlocuieşte doar acel capac, ci şi bateria de 2500 mAh. Acest model se încarcă via port microUSB şi vine cu un difuzor singular în spate, plus o cameră de 8 megapixeli cu bliţ LED. Ecranul este un IPS LCD de 4.5 inch cu aspect 18:9, iar rezoluţia este de 960 x 480 pixeli.

Nokia 1 Plus are o cameră selfie de 5 megapixeli şi va sosi 8 sau 16 GB stocare, plus 1 GB RAM. Porneşte de la un preţ de 90 de euro, fiind cel mai ieftin model Android lansat în 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×