Google Duo suportă acum apelare video de pe web

102 ori
<b>Google Duo suportă acum apelare video de pe web</b>Google Duo continua să evolueze, iar acum are disponibilă apelarea direct de pe web. Recent OnePlus anunţa că a integrat apelarea video Google Duo în Oxygen OS ca opţiune standard. Hai să vedem ce e nou.

Google Duo continua să evolueze, iar acum are disponibilă apelarea direct de pe web. Recent OnePlus anunţa că a integrat apelarea video Google Duo în Oxygen OS ca opţiune standard. Hai să vedem ce e nou.

Ce înseamnă disponibilitatea de pe web? Înseamnă că dacă aveţi un webcam conectat la desktop sau integrat in laptop, trebuie doar să accesaţi site-ul Google Duo din web browser, să vă logaţi în contul Google şi să începeţi să realizaţi apeluri. Sunt suportate atât apelurile vocale, cât şi cele video. De asemenea veţi putea vedea contactele sincronizate Duo.

E de apreciat faptul că nu avem nevoie să instalăm ceva anume şi că putem folosi ecranul mare al computerului pentru a vedea persoana de la celălalt capăt al "firului". Interfaţa poate fi normală sau una îngustă, dacă e folosit un telefon pentru apelare. Google Duo debuta în 2016, că o aplicaţie de videoconvorbiri pentru Android şi iOS

Avantajul său e că permite realizarea de apeluri video de înaltă definiţie. Este optimizat şi pentru reţele cu lăţime de bandă scăzută şi are criptare end to end. Puteţi accesa serviciul aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×