Navi2Go acum pe terminalele Symbian

1.933 ori
<b>Navi2Go acum pe terminalele Symbian</b>Dupa ce aflam ca populara aplicatie navigationala iGo 8 este disponibila pe terminalele Symbian, iata ca a venit randul lui Navi2Go sa fie portat pe atat de folosita platforma. Prin intermediul lansarii acestei versiuni, producatorii aplicatiei, 3DVU au...

Dupa ce aflam ca populara aplicatie navigationala iGo 8 este disponibila pe terminalele Symbian, iata ca a venit randul lui Navi2Go sa fie portat pe atat de folosita platforma.

Prin intermediul lansarii acestei versiuni, producatorii aplicatiei, 3DVU au acces la o clientela formata din peste 80 de milioane de utilizatori ai lui Symbian S60 3rd Edition. Printre detaliile despre noul Navi2Go se numara suportul pentru peste 50 de modele de telefoane, dintre care 43 Nokia, 6 Samsung si 2 LG.

Softul navigational va oferi un mod de navigare fotografic 3D, cea mai intuitiva metoda de a "calatori" virtual. De asemenea, veti putea vizualiza fotografii realizate de la mare inaltime, la o rezolutie si definitie inalta, oferindu-va o idee asupra felului in care arata o anumita regiune dintr-o tara (SUA, Marea Britanie, Germania si Olanda). Veti beneficia si de ghidare vocala si text in 3 limbi (engleza, olandeza si germana), dar si de multiple rute pentru itinerarul dumneavoastra, fie ca folositi masina sau mergeti pe jos.

In cele din urma, Navi2Go, in varianta pentru Symbian va va oferi repere 3D, si va permite utilizatorului sa caute puncte de interes pe ruta sa si chiar sa navigheze deasupra teritoriului tarii, in stil Google Earth. Demo gratuit al aplicatiei aici. (adresa accesata de pe telefonul mobil)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×