iPhone 3G primeste premiul "Gadgetul Anului"

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.095 ori
<b>iPhone 3G primeste premiul "Gadgetul Anului"</b>iPhone 3G a fost votat drept "Gadgetul Anului" de catre cititorii revistei Stuff, ne informeaza Reuters. Performanta este cu atat mai importanta, cand aflam ca terminalul produs de Apple a avut rivali de marca, cum ar fi Xbox 360 sau Nintendo Wii Fit....

iPhone 3G a fost votat drept "Gadgetul Anului" de catre cititorii revistei Stuff, ne informeaza Reuters. Performanta este cu atat mai importanta, cand aflam ca terminalul produs de Apple a avut rivali de marca, cum ar fi Xbox 360 sau Nintendo Wii Fit.

iPhone 3G ar fi concurat si cu difuzoarele pentru iPod Zeppelin B&W, iar produsele au fost notate pe categorii, primind calificative pentru performanta, design si valoare plus eternul "factor cool". In cadrul competitiei, terminalul celor de la Apple a fost descris ca "o versiune mai rapida, mai "desteapta" a unui telefon deja remarcabil", afirmatia facand referire la acelasi premiu acordat primului iPhone anul trecut.

Totusi trebuie sa mentionam ca versiunea 3G nu a luat si premiul pentru gadgetul preferat al editorilor revistei, acestia preferand sa il acorde lui Asus Eee PC, considerat primul netbook cu o imensa popularitate globala. Premiul soseste in ciuda criticilor la adresa handsetului si a existentei pana acum a 3 procese diferite intentate impotriva celor de la Apple, pentru apeluri cu probleme, servicii 3G defectuoase si aplicatii pline de buguri. Ultimele 2 probleme au fost recunoscute de catre Steve Jobs, dar acesta insista ca ele au afectat doar 2% dintre utilizatori.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×