iPhone 3G primeste premiul "Gadgetul Anului"

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.212 ori
<b>iPhone 3G primeste premiul "Gadgetul Anului"</b>iPhone 3G a fost votat drept "Gadgetul Anului" de catre cititorii revistei Stuff, ne informeaza Reuters. Performanta este cu atat mai importanta, cand aflam ca terminalul produs de Apple a avut rivali de marca, cum ar fi Xbox 360 sau Nintendo Wii Fit....

iPhone 3G a fost votat drept "Gadgetul Anului" de catre cititorii revistei Stuff, ne informeaza Reuters. Performanta este cu atat mai importanta, cand aflam ca terminalul produs de Apple a avut rivali de marca, cum ar fi Xbox 360 sau Nintendo Wii Fit.

iPhone 3G ar fi concurat si cu difuzoarele pentru iPod Zeppelin B&W, iar produsele au fost notate pe categorii, primind calificative pentru performanta, design si valoare plus eternul "factor cool". In cadrul competitiei, terminalul celor de la Apple a fost descris ca "o versiune mai rapida, mai "desteapta" a unui telefon deja remarcabil", afirmatia facand referire la acelasi premiu acordat primului iPhone anul trecut.

Totusi trebuie sa mentionam ca versiunea 3G nu a luat si premiul pentru gadgetul preferat al editorilor revistei, acestia preferand sa il acorde lui Asus Eee PC, considerat primul netbook cu o imensa popularitate globala. Premiul soseste in ciuda criticilor la adresa handsetului si a existentei pana acum a 3 procese diferite intentate impotriva celor de la Apple, pentru apeluri cu probleme, servicii 3G defectuoase si aplicatii pline de buguri. Ultimele 2 probleme au fost recunoscute de catre Steve Jobs, dar acesta insista ca ele au afectat doar 2% dintre utilizatori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×