Navigon Îti aduce aplicația MobileNavigator pe Android, iOS și Windows Phone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Navigon 1.966 ori
<b>Navigon Îti aduce aplicația MobileNavigator pe Android, iOS și Windows Phone (Video)</b>Chiar dacă evenimentul Google + Samsung Unpacked s-a amânat, CTIA se desfășoară în continuare, iar faimosul producător de soluții GPS Navigon are un stand dedicat, în cadrul căruia a prezentat cea mai noua solutie MobileNavigator pentru iOS,...

Chiar dacă evenimentul Google + Samsung Unpacked s-a amânat, CTIA se desfășoară în continuare, iar faimosul producător de soluții GPS Navigon are un stand dedicat, în cadrul căruia a prezentat cea mai noua solutie MobileNavigator pentru iOS, Android și Windows Phone.

Fiecare dintre aceste aplicații este prezentata într-un demo pe care reporterii prezenți l-au filmat la fața locului și pe care îl puteti vedea mai jos. Printre funcțiile importante de menționat sunt cea care permite utilizatorilor să aleagă doar o anumită regiune pentru a-i stoca harta offline și a nu mai face trafic de date.

în plus, mai avem și un mod de șofat cu ghidare numit Cockpit, care permite o verificare a vitezei și accelerării de-a lungul unui interval de 30 de minute pentru a stabili un tipar ideal de condus. Actualizările aplicațiilor vor fi gratuite pentru utilizatorii existenti, iar hărțile noi vor avea aplicata o taxă plătită doar o dată. După cum vă informam și ieri varianta de Windows Phone a softului costă 50 de dolari, cu o reducere în această perioadă.

Aveți în acest soft inclus și o listă de rute speciale, realitate augmentată pentru repere, informații live despre trafic și posibilitatea de a salva scurtăturile pe hartă. Iată demo-ul despre care vă vorbeam:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×