Produse evoMAG.ro

Navigon Îti aduce aplicația MobileNavigator pe Android, iOS și Windows Phone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Navigon 1.871 ori
<b>Navigon Îti aduce aplicația MobileNavigator pe Android, iOS și Windows Phone (Video)</b>Chiar dacă evenimentul Google + Samsung Unpacked s-a amânat, CTIA se desfășoară în continuare, iar faimosul producător de soluții GPS Navigon are un stand dedicat, în cadrul căruia a prezentat cea mai noua solutie MobileNavigator pentru iOS,...

Chiar dacă evenimentul Google + Samsung Unpacked s-a amânat, CTIA se desfășoară în continuare, iar faimosul producător de soluții GPS Navigon are un stand dedicat, în cadrul căruia a prezentat cea mai noua solutie MobileNavigator pentru iOS, Android și Windows Phone.

Fiecare dintre aceste aplicații este prezentata într-un demo pe care reporterii prezenți l-au filmat la fața locului și pe care îl puteti vedea mai jos. Printre funcțiile importante de menționat sunt cea care permite utilizatorilor să aleagă doar o anumită regiune pentru a-i stoca harta offline și a nu mai face trafic de date.

în plus, mai avem și un mod de șofat cu ghidare numit Cockpit, care permite o verificare a vitezei și accelerării de-a lungul unui interval de 30 de minute pentru a stabili un tipar ideal de condus. Actualizările aplicațiilor vor fi gratuite pentru utilizatorii existenti, iar hărțile noi vor avea aplicata o taxă plătită doar o dată. După cum vă informam și ieri varianta de Windows Phone a softului costă 50 de dolari, cu o reducere în această perioadă.

Aveți în acest soft inclus și o listă de rute speciale, realitate augmentată pentru repere, informații live despre trafic și posibilitatea de a salva scurtăturile pe hartă. Iată demo-ul despre care vă vorbeam:

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×