Tutorial: cum să setezi sincronizarea prin WiFi cu iTunes 10.5 și iOS 5

Autor:  | Publicat în:  iOS 3.829 ori
<b>Tutorial: cum să setezi sincronizarea prin WiFi cu iTunes 10.5 și iOS 5</b>Printre cele mai apreciate și mult-asteptate funcții din iOS 5 și iTunes 10.5 este cea de sincronizare WiFi, care va permite în sfârșit să vă debarasați de un cablu în plus, cel conector Apple. Fiindcă tot s-a lansat iOS 5 în varianta finală,...

Printre cele mai apreciate și mult-asteptate funcții din iOS 5 și iTunes 10.5 este cea de sincronizare WiFi, care va permite în sfârșit să vă debarasați de un cablu în plus, cel conector Apple. Fiindcă tot s-a lansat iOS 5 în varianta finală, astăzi va prezenta un tutorial pentru setupul pe care trebuie să îl realizați pentru o sincronizare fără probleme.

Pentru a activa sincronizarea WiFi din iTunes, trebuie să conectați iDevice-ul la computer și să deschideți iTunes, pentru că apoi să accesați tabul Summary. Acolo căutați secțiunea Options (scroll în jos) și verificați dacă sincronizarea WiFi este bifată. Terminalul dumneavoastră ar trebui să se sincronizeze acum automat prin wireless de îndată ce îl conectați la o sursă de alimentare, dar se poate iniția și manual acest tip de sync.

sincronizarea prin WiFi cu iTunes 10.5 și iOS 5

Tot ce trebuie să faceți pentru sincronizarea manuală este să urmați acești pasi simpli:

- pe telefonul/tableta cu iOS accesați secțiunea Settings și apoi tabul General
- aici selectați iTunes WiFi sync și apoi Sync Now

sincronizarea prin WiFi cu iTunes 10.5 și iOS 5

Dacă apar probleme ne găsiți cu feedback în secțiunea Comentarii de mai jos.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×