Nebunie sau aroganță? Un retailer oferă gratuit modele iPhone 7 primilor 5 clienţi care îşi schimbă numele din buletin în "Şapte iPhone"

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.291 ori
<b>Nebunie sau aroganță? Un retailer oferă gratuit modele iPhone 7 primilor 5 clienţi care îşi schimbă numele din buletin în "Şapte iPhone"</b>Ceea ce pare a fi la prima vedere o nebunie curată, stă oferta unui retailer din Ucraina ce este pregătit să ofere câte un iPhone 7 gratuit primilor 5 persoane care decid să își schimbe numele din buletin în 'Șapte iPhone'. Oferta este cu adevărat una

Am mai auzit de giveaway-uri şi promoţii trăznite, dar asta parcă le întrece pe toate! Un retailer din Ucraina e gata să ofere modele iPhone 7 gratuit celor care îşi schimbă numele în buletin…

Chiar dacă e totuşi mai comod să îţi schimbi numele decât să îţi cedezi un rinichi, să te cheme "Şapte iPhone" îţi va compromite probabil definitiv interviuri de angajare, întâlniri cu fete sau băieţi, plus cam orice rezervare de restaurant sau hotel. Cel mai mare retailer de telefoane din Ucraina, Allo.ua a venit cu această iniţiativă trăznită.

Primele 5 persoane care îşi schimbă numele în "Sim iPhone" (în traducere "Şapte iPhone"), vor putea primi handsetul. Nu e foarte clar şi ce variantă de iPhone 7 e oferită, dacă e modelul 7 Plus, dacă e Jet Black sau nu, sau câtă stocare are. Înscrierea se face cu un selfie cu paşaportul proaspăt obţinut şi numele clar imprimat.

Mă gândesc că vecinii noştri de la nord au birocraţia cel puţin la fel de rea ca la noi şi mă întreb dacă merită să stai la atâtea cozi să schimbi o tonă de acte doar pentru un iPhone. Eu n-aş face-o.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×