MWC 2017: BlackBerry KEYone este cel mai nou smartphone BB din epoca TCL, el este faimosul Mercury

3.054 ori
<b>MWC 2017: BlackBerry KEYone este cel mai nou smartphone BB din epoca TCL, el este faimosul Mercury</b>A venit şi ziua cea mare, ziua minus 1 a MWC 2017, ca să zicem aşa, pentru că mâine e ziua zero. Asta nu înseamnă că nu avem câteva anunţuri azi, precum cel BlackBerry sau cel Nokia. Vedeta BlackBerry a ieşit deja la iveală, sub numele de BlackBerry KEYon

A venit şi ziua cea mare, ziua minus 1 a MWC 2017, ca să zicem aşa, pentru că mâine e ziua zero. Asta nu înseamnă că nu avem câteva anunţuri azi, precum cel BlackBerry sau cel Nokia. Vedeta BlackBerry a ieşit deja la iveală, sub numele de BlackBerry KEYone, acesta fiind smartphone-ul flagship pe care îl aşteptam de la TCL, care a preluat brandul canadian.

Cunoscut o lungă perioadă ca BlackBerry Mercury sau DTEK70, terminalul are acum numele oficial de BlackBerry KEYone şi vine cu o tastatură QWERTY cu suport touch. Integrează un ecran de 4.5 inch, cu rezoluţie de 1620 x 1080 pixeli, dar şi cu aspect 4:3. Terminalul are o rama din aluminiu şi un spate cu textură soft touch, iar tot în spate găsim o cameră de 12 megapixeli cu senzor Sony IMX378.

BlackBerry KEYone

Exact cum ne aşteptam, la interior se afla un procesor Qualcomm Snapdragon 625, cu GPU Adreno 506, dar şi o baterie de 3.505 mAh. Ea se încărca la jumătate în doar 36 de minute, folosind tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0. Revenind la tastatură, ea răspunde la gesturi touch, putând fi folosită ca touchpad. Există şi 52 de shortcut-uri personalizabile şi scanner de amprente integrat în butonul Space.

KEYone rulează Android 7.1 Nougat, dar include şi BlackBerry Hub pentru a se ocupa de mesagerie, mailuri şi social media. La bord găsim şi aplicaţia de securitate DTEK, iar deocamdată nu avem preţ pentru acest model. Ce ştim e că azi o să îl vedem prezentat în cadrul unui eveniment oficial.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×