Netflix în România: cum să ai subtitrare în limba română pe televizor folosind Netflix și Chromecast

9.155 ori
<b>Netflix în România: cum să ai subtitrare în limba română pe televizor folosind Netflix și Chromecast</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă, pe 6 ianuarie a debutat şi &icirc;n Rom&acirc;nia&nbsp;serviciul de streaming video Netflix, cu o mulţime de filme şi seriale puse la dispoziţie. Ei bine, principala obiecţie a utilizatorilor a fost lipsa de...

Cu câteva zile în urmă, pe 6 ianuarie a debutat şi în România serviciul de streaming video Netflix, cu o mulţime de filme şi seriale puse la dispoziţie. Ei bine, principala obiecţie a utilizatorilor a fost lipsa de subtitrări în limba română, care se rezolvă azi cu un workaround, pe care vi-l prezentăm mai jos.

Metoda a fost prezentată de către videotutorial.ro şi sună destul de facil de realizat. În primul rând veţi avea nevoie de extensia Super Netflix pentru Google Chrome, subtitrarea în romană a filmului sau serialului şi va trebui să accesăm site-ul subflicks.com. Extensia va fi instalată în browserul Chrome, pentru a ajuta la încărcarea subtitrării, ce trebuie convertită din .srt în .dfxp pe site-ul subflicks.com.

Netflix în România: cum să ai subtitrare în limba română pe televizor folosind Netflix și Chromecast

Workaround-ul funcţionează pe laptop, desktop sau tabletă cu Google Chrome în varianta full, deci nu funcţionează pe Android sau iOS spre exemplu. Ideea este că folosind un dongle Chromecast puteţi trimite tabul cu filmul Netflix respectiv de pe PC pe televizor şi apoi să redaţi pe TV conţinuturile, cu subtitrările în limba română injectate în streamul Netflix.

Aveţi mai jos şi un tutorial video realizat Cristi de la videotutorial.ro, ce vă va ajuta să faceți setup-ul acestui hack!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×