Smartphone-urile Ulefone Paris și Power primesc reduceri speciale din partea unui retailer chinez; iată cât costă acestea

1.181 ori
<b>Smartphone-urile Ulefone Paris și Power primesc reduceri speciale din partea unui retailer chinez; iată cât costă acestea</b>Scriam zilele trecute despre smartphone-ul Ulefone Power și despre promoția introdusă de către compania producătoare, ofertă ce include o reducere de 30 dolari din prețul device-ului. Ei bine, acest model se regăsește și &icirc;n portofoliul...

Scriam zilele trecute despre smartphone-ul Ulefone Power și despre promoția introdusă de către compania producătoare, ofertă ce include o reducere de 30 dolari din prețul device-ului. Ei bine, acest model se regăsește și în portofoliul celor de la Gearbest, retailer de origine chineză ce oferă o mai mare varietate de smartphone-uri marca Ulefone.

Un exemplu numai bun de luat în calcul este Ulefone Paris, un smartphone cu dotări mid-range și design elegant ce se vinde și în România prin intermediul Evolio sub numele de X5. Cumpărat de pe Gearbest în schimb, acest model poate fi achiziționat pentru doar 129 dolari, sumă ce se convertește în aproximativ 540 lei.

Revenind la produsul aflat în prim-plan, și anume Ulefone Power, aflați că acesta vine cu display Full HD de 5.5 inch + sticlă curbată 2.5D, cu un procesor octa-core Mediatek MT6753, cu 3 GB memorie RAM și cu o cameră foto principală Sony IMX214 ce oferă fotografii la o calitate de 13 megapixeli.

Ulefone Power

Desigur, nu putem trece cu vederea nici peste dotările mai interesante, cum este cazul scanner-ului de amprente, și a bateriei uriașe de 6050 mAh care ne promite 4 zile de autonomie într-un regim normal de utilizare. Însoțită de tehnologia de încărcare rapidă, această unitate se va încărca complet în doar 2 ore. Toate aceste dotări le primim în schimbul sumei de 179.99 dolari ~ 750 lei.

În campania proaspăt demarată de către Gearbest sunt incluse și alte smartphone-uri la fel de atractive, cum este cazul lui Ulefone BeTouch 3 - 149.99 dolari, sau a modelului Ulefone Be Pro 2, un telefon ce poate fi achiziționat pentru doar 115.99 dolari. Toate aceste terminale pot fi comandate chiar de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×