Netflix plănuieşte să aducă subtitrări în română pentru mai multe titluri până la final de an

1.260 ori
<b>Netflix plănuieşte să aducă subtitrări în română pentru mai multe titluri până la final de an</b>Conducerea Netflix are în plan ca până la sfârșitul acestui an să aducă subtitrări în română pentru mai multe seriale și filme disponibile pe platforma sa. Informația de față sosește

Pe 9 iunie, Joris Evers, vicepreşedinte şi şef de comunicare EMEA pentru Netflix a vorbit în cadrul evenimentului local ICEEfest 2016, discutând despre planurile Netflix pentru România. După cum ştiţi deja, serviciul a debutat la începutul acestui an, fără subtitrări în limba romană şi cu o ofertă ce include doar 12% dintre materialele disponibile în SUA. Lucrurile sunt pe cale să se schimbe.

La ora actuală doar un singur titlu din oferta Netflix de la noi are subtitrare în limba română şi în afară de workarounduri nu există alte metode de a include subtitrări. Evers a promis că vor fi implementate titrări în română pentru multiple filme pană la finalul acestui an, iar după ce librăria actuală primeşte traducerile, conţinutul nou se va lansa din start cu traduceri incluse.

A fost promisă şi extinderea catalogului de titluri oferite local, cu extra filme şi documentare urmând a avea licenţa cumpărată. Singurele filme şi seriale ce vor sosi simultan la nivel global vor fi cele produse de Netflix. Aflăm şi că în acest moment nu există birouri dedicate Netflix în România şi nici o campanie de promovare, care va fi totuşi pusă în mişcare pe măsură ce creşte adopţia.

Oficialul a declarat că filme, seriale şi documentare cu vedete precum Brad Pitt, Will Smith şi Angelina Jolie vor fi incluse în ofertă curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×