Nexus 5 versus toți predecesorii săi: bătălia Nexusurilor (Video)

2.094 ori
<b>Nexus 5 versus toți predecesorii săi: bătălia Nexusurilor (Video)</b>în cazul în care vă întrebați cum stă Nexus 5 față de precesorii săi, avem mai jos un clip video în care e comparată viteza acestor terminale flagship Google. După cum știți deja, Nexus 5 e disponibil la retailerii din România și în...

în cazul în care vă întrebați cum stă Nexus 5 față de precesorii săi, avem mai jos un clip video în care e comparată viteza acestor terminale flagship Google. După cum știți deja, Nexus 5 e disponibil la retailerii din România și în curând îl vom primi la review.

Primele două Nexusuri aveau aceeași cantitate de RAM, 512 MB și un procesor single core de 1 GHz, iar Galaxy Nexus a făcut trecerea la un dual core de 1.2 GHz și 1 GB RAM. Nexus 4 a deublat specificațiile, la un CPU quad core de 1.5 GHz și 2 GB RAM, în vreme ce Nexus 5 adopta cel mai nou Snapdragon quad core la 2.26 GHz și tot 2 GB RAM.

Observați că dintre toate modelele animația de boot e unică pe Nexus 5 și mai remarcați că bootarea pe Nexus 4 și Nexus 5 nu se face cu diferența prea mare de viteză. La deschiderea lui Temple Run, Nexus 5 și Nexus 4 îl pornesc aproape simultan, iar Nexus S și Nexus One întârzie foarte mult în deschiderea aplicației.

Pe Nexus 5 se remarcă și un avantaj clar pe partea grafică, animația fiind foarte fluidă, chiar și față de Nexus 4, care nu are un GPU foarte slab. La web browsing din nou Nexus 5 și Nexus 4 sunt foarte apropiate că viteza. Ce model vă stârnește amintiri și ce model ați vrea să aveți dintre acestea?

Apropo! Nexus 5 e disponibil deja și prin eMAG!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×