Foști oficiali HTC lansează brandul de smartphone-uri Kazam, cu Înlocuire gratuită a ecranului și Android la bord

Autor:  | Publicat în:  Kazam 1.463 ori
<b>Foști oficiali HTC lansează brandul de smartphone-uri Kazam, cu Înlocuire gratuită a ecranului și Android la bord</b>Kazam este un brand nou pe piața de smartphone-uri Android, iar fondatorii săi sunt foști oficiali HTC, care au câteva idei bune pentru acest startup. Michael Coombes și James Atkins sunt în spatele acestui proiect, ei fiind doi foști membri ai HTC...

Kazam este un brand nou pe piața de smartphone-uri Android, iar fondatorii săi sunt foști oficiali HTC, care au câteva idei bune pentru acest startup. Michael Coombes și James Atkins sunt în spatele acestui proiect, ei fiind doi foști membri ai HTC UK.

Ei au anunțat crearea companiei în luna iunie și acum sunt gata să anunțe și primele terminale sub brandul Kazam. Nu mai puțin de 7 modele au fost anunțate oficial, printre care și două terminale high end din seria Thunder și 5 modele mid/low end din seria Trooper. Dotările sunt destul de modeste chiar și pentru handseturile high end, astfel că Thunder Q4.5 spre exemplu vine cu un CPU quad core de 1.3 GHz produs de MediaTek și 1 GB RAM.

Ecranul acestui terminal oferă o rezoluție de 854 x 480 pixeli, iar trecând la modelele Trooper, ele adopta procesoare dual core, jumătate din cantitatea de RAM anterior menționată și ecrane de 3.5, 4 inch, 5 inch și 5.5 inch. Handseturile vin cu baterii înlăturabile, sloturi microSD, Android stock și toate aceste modele sunt dual SIM-uri.

Kazam are ca selling point faptul că va înlocui ecranele sparte gratuit, un mare avantaj în ziua de azi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×