Nexus One primește Android 2.2.2 (build FRG83G); descarcă-l acum!

Autor:  | Publicat în:  Android 1.811 ori
<b>Nexus One primește Android 2.2.2 (build FRG83G); descarcă-l acum!</b>Se pare că Google Nexus One nu este cel mai iubit terminal Android al celor de la Google, de vreme ce actualizarea sa la Gingerbread se lasă așteptată. între timp, primim încă un update la Android 2.2 Froyo, care ajunge la versiunea 2.2.2. El poate...

Se pare că Google Nexus One nu este cel mai iubit terminal Android al celor de la Google, de vreme ce actualizarea sa la Gingerbread se lasă așteptată. între timp, primim încă un update la Android 2.2 Froyo, care ajunge la versiunea 2.2.2. El poate fi descărcat de aici.

Actualizarea este disponibilă de câteva ore și poate fi descărcată de aici, iar software-ul cu care avem de-a face este Android 2.2.2 build FRG83G. Acest nou Froyo măsoară 558Kb și se va ocupa exclusiv de buguri, deci nu vă așteptați la îmbunătățiri prea mari. Imaginați-vă dezamăgirea fanilor Android azi dimineață, când au deschis telefonul Nexus One și au văzut că o actualizare este disponibilă, crezând că e de fapt Gingerbread.

E ciudat că Android 2.3 nu e gata încă să sosească pe Nexus One, de vreme ce Nexus S rulează acest OS de o lună deja... Ca de obicei feeback-ul în legătură cu Android 2.2.2 este binevenit, în secțiunea comentarii!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×