Samsung și Nokia discriminează utilizatorii din SUA? Să fie mâna Apple?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.480 ori
<b>Samsung și Nokia discriminează utilizatorii din SUA? Să fie mâna Apple?</b>Nu înțelegem cum de numeroase țări din Europa, printre care și România au primit deja actualizarea la Android 2.2 pe Samsung Galaxy S, în vreme ce numeroși clienți din Statele Unite sunt revoltați de întârzierea acestuia. Vina nu știm exact...

Nu înțelegem cum de numeroase țări din Europa, printre care și România au primit deja actualizarea la Android 2.2 pe Samsung Galaxy S, în vreme ce numeroși clienți din Statele Unite sunt revoltați de întârzierea acestuia. Vina nu știm exact cui aparține, dar cei mai acuzați sunt operatorii Sprint, Verizon, T-Mobile și AT&T.

Aici intră în scenă și Nokia, care a avut un conflict recent cu operatorul AT&T, astfel anulând total lansarea lui Nokia X7 în State. Da, ați citit bine, lansarea a fost anulată și nu amânată, cum s-a întâmplat cu modelul E7. E ciudat să vedem primele companii din topul producătorilor de telefoane mobile "împiedicându-se" și ne gândim la un posibil sabotaj din partea Apple. Aceasta este doar o speculație pentru amatorii de conspirații, rețineți!

Oare cum ar arăta vânzările lui Galaxy S în SUA acum, dacă terminalul ar fi rulat Froyo? Deja telefonul a vândut peste 10 milioane de unități în toată lumea, iar singurul său obstacol în State a fost iPhone 4, dar și această problemă cu actualizarea... Vor învăța Samsung și Nokia să își trateze clienții din SUA mai bine?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×