Nexus One versus iPhone 4 (Video)

1.130 ori
<b>Nexus One versus iPhone 4 (Video)</b>Duelul dintre celui mai reprezentativ terminal Android cu cel mai nou iPhone a fost pus in scena de catre cei de la Techno Buffalo. Este foarte greu sa compari Android 2.2 Froyo cu iOS 4, avand in vedere gradul avansat de evolutie al platformelor, dar...

Duelul dintre celui mai reprezentativ terminal Android cu cel mai nou iPhone a fost pus in scena de catre cei de la Techno Buffalo. Este foarte greu sa compari Android 2.2 Froyo cu iOS 4, avand in vedere gradul avansat de evolutie al platformelor, dar clipul de mai jos incearca un duel interesant:

La capitolul design, punctele sunt de partea lui iPhone 4, care vine cu un look nou, este subtire si stralucitor, datorita unei carcase rezistente, aparata de un strat de sticla ranforsata (Gorilla Glass). Apoi trecem la duelul camerelor, unde atat Nexus One, cat si noul iPhone stau bine, fiind dotate cu senzori de 5 megapixeli.

Handsetul produs de Apple este capabil de captura 720p la 30 fps, in vreme ce Nexus One realizeaza captura 800 x 480, suporta autofocus si incorporeaza si blitz. Revenind la platformele software, iOS 4 este foarte user-friendly si are o interfata placuta, in vreme ce Froyo vine cu functii care ii lipsesc mult OS-ului Apple, cum ar fi cea de hotspot mobil, cel mai nou Flash player si tethering.

In ce priveste display-ul, iPhone 4 domina clar, datorita unui ecran de 3.5 inchi bazat pe tehnologie IPS si care suporta rezolutii de 960 x 640 pixeli. Nexus One pune la dispozitie doar un AMOLED, cu rezolutie de 480 x 800 pixeli. Un alt avantaj al noului iPhone este camera sa frontala, care ii lipseste cu desavarsire terminalului Google.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×