Nibiru, un telefon concept Nokia al viitorului

3.128 ori
<b>Nibiru, un telefon concept Nokia al viitorului</b>Daca v-ati plictisit de telefoanele Nokia din seria N, avem un concept futurist pentru dumneavoastra, modelul Nibiru, realizat de Andy Kurovets. Acest superb handset are denumirea inspirata din legendele babiloniene si un look si specificatii cu adevarat...

Daca v-ati plictisit de telefoanele Nokia din seria N, avem un concept futurist pentru dumneavoastra, modelul Nibiru, realizat de Andy Kurovets. Acest superb handset are denumirea inspirata din legendele babiloniene si un look si specificatii cu adevarat mitologice.

Nibiu vine cu o camera de 8 megapixeli, un MP3 player in partea laterala, sau mai bine zis un sistem de control al functiilor audio, care permite utilizatorului sa schimbe piesele fara sa scoata telefonul din buzunar. Pe partea opusa acestui player se afla sistemul audio, iar printre specificatii se mai numara si un touchpad, creat special pentru web browsing.

Nokia Nibiru concept

Marginile curbate ale terminalului au rol de a proteja handsetul, care vine cu o baterie mobila si o tasta navigationala sub touchscreen-ul de mari dimensiuni. Ce spuneti de forma lui Nibiru? Vom vedea vreodata un astfel de terminal pe piata?

Nokia Nibiru concept

Nokia Nibiru concept

[Via: Concept-phones.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×