Nibiru, un telefon concept Nokia al viitorului

3.110 ori
<b>Nibiru, un telefon concept Nokia al viitorului</b>Daca v-ati plictisit de telefoanele Nokia din seria N, avem un concept futurist pentru dumneavoastra, modelul Nibiru, realizat de Andy Kurovets. Acest superb handset are denumirea inspirata din legendele babiloniene si un look si specificatii cu adevarat...

Daca v-ati plictisit de telefoanele Nokia din seria N, avem un concept futurist pentru dumneavoastra, modelul Nibiru, realizat de Andy Kurovets. Acest superb handset are denumirea inspirata din legendele babiloniene si un look si specificatii cu adevarat mitologice.

Nibiu vine cu o camera de 8 megapixeli, un MP3 player in partea laterala, sau mai bine zis un sistem de control al functiilor audio, care permite utilizatorului sa schimbe piesele fara sa scoata telefonul din buzunar. Pe partea opusa acestui player se afla sistemul audio, iar printre specificatii se mai numara si un touchpad, creat special pentru web browsing.

Nokia Nibiru concept

Marginile curbate ale terminalului au rol de a proteja handsetul, care vine cu o baterie mobila si o tasta navigationala sub touchscreen-ul de mari dimensiuni. Ce spuneti de forma lui Nibiru? Vom vedea vreodata un astfel de terminal pe piata?

Nokia Nibiru concept

Nokia Nibiru concept

[Via: Concept-phones.com]

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×