Kazaa Movie Download soseste in exclusivitate pe Palm Pre

1.284 ori
<b>Kazaa Movie Download soseste in exclusivitate pe Palm Pre</b>Kazaa este un serviciu gratuit de download al continuturilor media, popular in Romania in special in era conexiunilor dial up. Ei bine iata ca serviciul va sosi acum intr-o varianta noua pe Palm Pre, sperand sa concureze cu faimosul iTunes. In spatele lui...

Kazaa este un serviciu gratuit de download al continuturilor media, popular in Romania in special in era conexiunilor dial up. Ei bine iata ca serviciul va sosi acum intr-o varianta noua pe Palm Pre, sperand sa concureze cu faimosul iTunes.

In spatele lui Kazaa se afla Brilliant Digital Entertainment, un distribuitor online de continuturi digitale cu licenta, care are acces la un public format din 70 de milioane de utilizatori. Noul serviciu va permite membrilor comunitatii Kazza sa uploadeze si descarce clipuri HD, imagini, melodii si documente fara restrictii.

La ora actuala Kazaa suporta orice telefon mobil care se poate conecta la PC, iar Palm Pre este primul de pe lista care poate profita de varianta HD a continuturilor furnizate de Brilliant Digital Entertainment. De remarcat este faptul ca acest serviciu combina continuturile HD cu social networking-ul, Kazaa fiind bazat pe inscriere si costand 19.88 dolari pe luna, care va ofera downloaduri nelimitate si playback pe 3 terminale.

[Via: Prweb.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×