Nicoleta Luciu isi poate cumpara acum Vertu din Romania

1.659 ori
<b>Nicoleta Luciu isi poate cumpara acum Vertu din Romania</b>In ciuda faptului ca vedetele autohtone sunt familiare cu acest brand, el nu a intrat de mult pe piata din Romania, primele handseturi Vertu vazand lumina zilei in vitrinele romanesti de abia din luna aprilie. V-am informat pana acum care sunt vedetele ce...

In ciuda faptului ca vedetele autohtone sunt familiare cu acest brand, el nu a intrat de mult pe piata din Romania, primele handseturi Vertu vazand lumina zilei in vitrinele romanesti de abia din luna aprilie.

V-am informat pana acum care sunt vedetele ce poseda terminale Vertu, dar, ca un facut, toate au fost vedete PlayBoy blonde. Poate si bruneta Luciu se va alatura grupului, cumparand un Vertu de la magazinele autohtone. Linia eleganta si stilata de telefoane Vertu este comercializata in Romania de catre cei de la Novicio Luxury Division. Primele Vertu-uri au debutat in Bucuresti, urmand apoi ca luxoasele handseturi sa cucereasca si restul tarii.

Primele magazine care au pus in vanzare aceste opulente telefoane fac parte din lantul Cellini, dupa cum ne informeaza Ziarul Financiar. De ce este brandul Vertu atat de celebru? In primul rand, Vertu este divizia de lux a celor de la Nokia, care fabrica terminale pentru persoane cu statuturi sociale si financiare peste medie. Mobilele sunt fabricate din metale si pietre pretioase cu multe karate, iar preturile lor ajung si la 3000 - 5000 de euro, in functie de cantitatea de bijuterii care impodobeste handsetul.

Vertu-uri poseda si Madonna, Mariah Carey, Gwyneth Paltrow sau Jennifer Lopez.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×