HTC lanseaza accesorii pentru Diamond

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.517 ori
<b>HTC lanseaza accesorii pentru Diamond</b>Pe langa celebrul deja HTC Touch Diamond, producatorul asiatic va lansa si o serie de accesorii speciale pentru superbul terminal, atat unele utile, cat si aratoase. Stim deja ce potential are acest smartphone, prin intermediul recenziilor pe care vi...

Pe langa celebrul deja HTC Touch Diamond, producatorul asiatic va lansa si o serie de accesorii speciale pentru superbul terminal, atat unele utile, cat si aratoase.

Stim deja ce potential are acest smartphone, prin intermediul recenziilor pe care vi le-am prezentat pana acum, dar sa vedem ce ne rezerva accesoriile sale. Printre acestea se numara un dock pentru desktop, un headset stereo (cu fir) si un incarcator de calatorie. Fiecare dintre aceste accesorii soseste cu acelasi look adoptat de terminal si aceeasi senzatie, completand perfect gama Touch Diamond. Cel putin HTC spera ca fiecare utilizator sa simta nevoia de a cumpara si aceste produse, pentru a intregi "colectia".

Nu stim cu siguranta daca dockul este folosit doar pentru a incarca terminalul sau si pentru sincronizarea sa cu PC-ul, indeplinind poate ambele roluri. Ce defineste stilul Diamond? Un look glossy, fatade negre si elegante plus suprafata romboidala in stil Nokia Prism, dar cu mult, mult mai mult bun gust decat acel esec al celor de la Nokia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×