Nicoleta Luciu si Roxana Ciuhulescu disponibile pe telefonul tau intr-un joc

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 2.290 ori
<b>Nicoleta Luciu si Roxana Ciuhulescu disponibile pe telefonul tau intr-un joc</b>La fel ca majoritatea frumusetilor Playboy din afara, cele autohtone se implica si in proiecte moderne, cum ar fi o serie de jocuri mobile care le includ pe Nicoleta Luciu, Roxana Ciuhulescu si Diana Dumitrescu, dupa cum am aflat aruncand o privire pe...

La fel ca majoritatea frumusetilor Playboy din afara, cele autohtone se implica si in proiecte moderne, cum ar fi o serie de jocuri mobile care le includ pe Nicoleta Luciu, Roxana Ciuhulescu si Diana Dumitrescu, dupa cum am aflat aruncand o privire pe protv.ro.

Celebra vedeta a serialului "Inima de tigan", Nicoleta Luciu are rolul principal intr-un joc de poker, ea stand la aceeasi masa cu tine, drept talisman norocos. Fie ca pierzi sau castigi o mana, vedeta sexy ti se va prezenta intr-o imagine pe telefon, incurajandu-te sa mai joci. Intre timp, Roxana Ciuhulescu isi face aparitia intr-un joc care presupune unirea unor caramizi colorate, de forme diferite. Cu cat unesti mai multe astfel de "bucati de puzzle" cu atat descoperi mai multe parti din imagini "fierbinti" cu Roxana.

Diana Dumitrescu, pe care o cunoasteti drept blonda senzuala din "Razboiul sexelor", este de aceasta data parte din "castul" jocului XCuts, in care te vei lupta cu extraterestrii. Va trebui sa distrugi baza acestora cu ajutorul unei nave, salvand-o pe tanara actrita. Pentru a avea acces la aceste jocuri va trebui doar sa ai o cartela Orange, un telefon cu suport WAP si WAP activat. Apoi, vei trimite un SMS gratuit cu codul fiecarui joc pe care-l doresti la numarul 344, primind un link pe care-l vei accesa in WAP, descarcand astfel jocul preferat. Vei trimite "poker" pentru jocul "Nicoleta Luciu Poker", "xcut" pentru "Diana Dumitrescu "XCuts" si "sexy" pentru "Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks".

O astfel de descarcare costa 2.50 euro plus TVA, jocurile fiind create de catre divizia de telefonie mobila din cadrul Mediafax.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×