HTC 10 în varianta "Roşu Camellia" apare în Japonia, ar putea ajunge şi la nivel internaţional în următoarele luni

1.210 ori
<b>HTC 10 în varianta "Roşu Camellia" apare în Japonia, ar putea ajunge şi la nivel internaţional în următoarele luni</b>HTC 10 a fost lansat oficial chiar acum câteva zile, eveniment în cadrul cărui taiwanezii ne-au prezentat doar trei variante de culoare, și anume: gri, argintiu, respectiv auriu. Ei bine, există și o a 4-a variantă de culoare roșie ce va ajunge în Japonia

După anunţul lui HTC 10 de acum câteva zile, apar acum şi variante de culoare inedite ale acestui model. În vreme ce Sony se mândreşte cu un Xperia Z5 Premium roz, HTC optează pentru "Roşu Camellia" ca nuanţă.

Şi pentru că japonezii prefera telefoane fistichii, în Japonia debutează această variantă de culoare. Teoretic, e vorba de o exclusivitate, dar practic în câteva luni ar trebui să avem varianta roşie disponibilă internaţional şi să ajungă şi în România la vară. În prima fază HTC 10 fusese anunţat doar pe nuanţele Carbon Gray, Glacier Silver şi Topaz Gold.

Revenind la varianta roşie, ea are panoul frontal tot negru, dar spatele şi muchiile sunt de un roşu viu şi aprins. Muchiile metalice lucioase pesemne că arată spectaculos în "Camellia" într-o zi însorită. Vă reamintesc că HTC 10 va începe să fie livrat în prima parte a lunii mai. Care e culoare voastră preferată pentru acest model?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×