Noi componente de iPhone 5C ajunse pe web confirmă o cameră de 8 megapixeli pentru noul terminal

872 ori
<b>Noi componente de iPhone 5C ajunse pe web confirmă o cameră de 8 megapixeli pentru noul terminal</b>Se pare că noul iPhone low cost s-ar afla deja în producție, de vreme ce diverse componente ale sale au ajuns pe web. Cunoscut drept iPhone 5C în ultima vreme, acest telefon Apple de buget ar urma să vină cu o cameră de 8 megapixeli, dacă ne luăm...

Se pare că noul iPhone low cost s-ar afla deja în producție, de vreme ce diverse componente ale sale au ajuns pe web. Cunoscut drept iPhone 5C în ultima vreme, acest telefon Apple de buget ar urma să vină cu o cameră de 8 megapixeli, dacă ne luăm după un nou zvon.

Site-ul chinez IT168 a postat imagini cu senzorul camerei de pe acest terminal, pe care îl vedeți mai sus. Aceeași sursă afirmă că ar fi vorba despre aceeași cameră ca și cea de pe iPhone 5, cu rezoluție de 8 megapixel și locaș din plastic pentru senzor. Se zvonește că iPhone 5C ar urma să coste în jur de 350 de dolari, dar cu o cameră de o asemenea calitate și cu un ecran de 4 inch cu rezoluție rezonabilă, Apple ar putea cere un preț mai mare pentru handset.

între timp vă reamintesc că zvonurile afirmă că iPhone 5S ar urma să adopte un bliț dual LED, iar rezoluția camerei sale ar trebui să fie undeva la 10 sau 12 megapixeli. Sper că Apple să nu fi adoptat senzorul Exmor RS de pe Xperia Z, care a dezamăgit pe acel smartphone. Cât ați fi dispuși să cheltuiți pe un iPhone 5C?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×