Riptide GP2 review: unul dintre cele mai bune jocuri ale verii, un adevărat benchmark pentru terminale puternice (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.610 ori
<b>Riptide GP2 review: unul dintre cele mai bune jocuri ale verii, un adevărat benchmark pentru terminale puternice (Video)</b>Primul Riptide GP a fost un joc ce a servit drept benchmark pentru terminalele Tegra, iar urmașul sau vine cu efecte și mai impresionante și are darul de a împinge la maximum perfomrmantele tabletelor și telefoanelor. Noi am testat acest titlu pe o...

Primul Riptide GP a fost un joc ce a servit drept benchmark pentru terminalele Tegra, iar urmașul sau vine cu efecte și mai impresionante și are darul de a împinge la maximum perfomrmantele tabletelor și telefoanelor. Noi am testat acest titlu pe o tabletă ASUS MeMo Pad HD 7, pe care jocul a arătat destul de bine.

Riptide GP2 costă 3 dolari, este produs de către Vector Unit și este un joc de curse cu hidro jeturi în medii futuriste. Acest titlu aduce noi mișcări speciale, în jur de 30 de cascadorii pe care le puteți efectua în vreme ce săriți de pe rampe sau vă luați avânt din valuri. Grafica jocului arata excelent, iar soundtrack-ul este înțesat de dubstep și drum & bass. Avem parte și de multiplayer online și puteți schimba setările grafice în funcție de performanță device-ului vostru.

Veți crește în nivel pe măsură ce câștigați experiența și veți putea primi puncte pentru a debloca noi cascadorii. Pentru a le efectua veți face diferite mișcări swipe pe ecran după ce săriți pe rampe, iar aceste trick-uri vă vor încărca bară de boost, pentru un plus de viteză atunci când aveți nevoie să depășiți adversarii.

Riptide GP2 review: unul dintre cele mai bune jocuri ale verii, un adevărat benchmark pentru terminale puternice (Video)

Cursele sunt fie cele standard, contra a 7 rivali, sau curse eliminatorii, cu un rival eliminat la fiecare 15 secunde, curse contra timp și provocări în care realizați cât mai multe trick-uri pentru a obține puncte. Veți putea cumpăra 9 hidro jeturi diferite, realiza upgrade-uri pentru fiecare și aveți 25 de cascadorii la dispoziție.

Acest titlu arata fantastic, se mișca bine pe tableta quad core MediaTek din review și e foarte distractiv. îi dăm o notă de 9.3 din 10 și asta doar pentru că nu are mod Quick Play. îl descărcați de aici.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×