Noi detalii despre HTC S730, cea mai sexy combinatie QWERTY-keypad

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.234 ori
<b>Noi detalii despre HTC S730, cea mai sexy combinatie QWERTY-keypad</b>HTC, producator cunoscut pentru designurile sale inovatoare din industria telefoniei mobile, va lansa in curand succesorul lui S710, modelul pe care il puteti admira mai jos, S730: Terminalul foloseste un procesor de 400MHz, o camera video secundara...

HTC, producator cunoscut pentru designurile sale inovatoare din industria telefoniei mobile, va lansa in curand succesorul lui S710, modelul pe care il puteti admira mai jos, S730:

Terminalul foloseste un procesor de 400MHz, o camera video secundara pentru video-convorbiri si include si GPS. Designul sau sexy a atras aprecierea tututor site-urilor de specialitate, iar utilitatea este la mare pret pentru HTC, in conditiile in care handsetul include atat o tastatura QWERTY, cat si un keypad. Ideal pentru oamenii de afaceri, un astfel de telefon va atrage cu siguranta si bloggerii care isi doresc sa exploateze la maxim tastatura pentru a scrie din mers.

Terminalul ofera suport 3G si suporta conectivitate Wi-Fi, ruland sistemul de operare Windows Mobile, intr-o versiune neprecizata inca. Nu cunoastem inca o data certa de lansare sau un pret clar, dar asteptam anuntul celor de la HTC, inainte de a ne decide sa achizitionam cel mai sexy produs al companiei la ora actuala.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×