Noi detalii despre HTC S730, cea mai sexy combinatie QWERTY-keypad

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.173 ori
<b>Noi detalii despre HTC S730, cea mai sexy combinatie QWERTY-keypad</b>HTC, producator cunoscut pentru designurile sale inovatoare din industria telefoniei mobile, va lansa in curand succesorul lui S710, modelul pe care il puteti admira mai jos, S730: Terminalul foloseste un procesor de 400MHz, o camera video secundara...

HTC, producator cunoscut pentru designurile sale inovatoare din industria telefoniei mobile, va lansa in curand succesorul lui S710, modelul pe care il puteti admira mai jos, S730:

Terminalul foloseste un procesor de 400MHz, o camera video secundara pentru video-convorbiri si include si GPS. Designul sau sexy a atras aprecierea tututor site-urilor de specialitate, iar utilitatea este la mare pret pentru HTC, in conditiile in care handsetul include atat o tastatura QWERTY, cat si un keypad. Ideal pentru oamenii de afaceri, un astfel de telefon va atrage cu siguranta si bloggerii care isi doresc sa exploateze la maxim tastatura pentru a scrie din mers.

Terminalul ofera suport 3G si suporta conectivitate Wi-Fi, ruland sistemul de operare Windows Mobile, intr-o versiune neprecizata inca. Nu cunoastem inca o data certa de lansare sau un pret clar, dar asteptam anuntul celor de la HTC, inainte de a ne decide sa achizitionam cel mai sexy produs al companiei la ora actuala.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×