UHANS ne dezvăluie detalii interesante despre design-ul adoptat de modelul A101; telefon ce se lansează în august

1.176 ori
<b>UHANS ne dezvăluie detalii interesante despre design-ul adoptat de modelul A101; telefon ce se lansează în august</b>Iată că la puțin timp de la anunțul cu privire la faptul că modelul A101 va debuta oficial în luna august, cei de la UHANS revin cu informații interesante referitoare la design-ul purtat de către acest model, și mai exact la opera de artă ce a stat la

Aici la Mobilissimo am testat de curând și UHANS S1 - smartphone al unei companii de origine chineză ce vine să rivalizeze cu terminale de talia lui Vernee Thor. Dacă la 140 dolari acest smartphone ni se părea cu adevărat accesibil ținând cont de specificațiile sale, pentru luna august ni se pregătește un handset și mai prietenos cu buzunarele noastre, și anume UHANS A101 pe care îl vedeți în imagini mai jos.

Uhans A101

Compania producătoare ne dezvăluie astăzi faptul că design-ul adoptat de către acest dispozitiv este insipirat dintr-o operă de arhitectură a lui Antoni Gaudi, fiind vorba despre Casa Vicens ce este situată în Barcelona. Spre deosebire de alte telefoane disponibile pe piață, acest Uhans A101 se face remarcat prin carcasa sa ce nu include linii ascuțite, concept pe care și Gaudi l-a aplicat în cazul clădirii amintite mai sus.

Uhans A101

Cum simplitatea este mai mereu apreciată de către public, s-a decis ca modelul A101 să nu aducă elemente de design în plus sau unele țipătoare, fiind aici cazul unei carcase elegante ce include o ramă metalică și un spate din policarbonat mat pentru un grip mai bun. Se așteaptă ca acest terminal să ne ofere un display HD de 5 inch cu sticlă 2.5D, un procesor MediaTek MT6737, conectivitate 4G LTE și Android 6.0 Marshmallow.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×