Pocket PC-ul HTC P6500, a fost prezentat azi presei!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.740 ori
<b>Pocket PC-ul HTC P6500, a fost prezentat azi presei!</b>Pe langa anuntarea succesorului lui HTC Touch, HTC Touch Dual, producatorul a lansat astazi si o varianta de culoare a modelului original, dar si terminalul HTC P6500, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare: Acest handset are de asemenea o lista...

Pe langa anuntarea succesorului lui HTC Touch, HTC Touch Dual, producatorul a lansat astazi si o varianta de culoare a modelului original, dar si terminalul HTC P6500, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare:

Acest handset are de asemenea o lista bogata de specificatii tehnice, printre care se numara un senzor biometric care detecteaza amprentele si este situat sub touchscreenul TFT cu diagonala de 3.5 inch. De asemenea noul handset include o camera de 3 megapixeli, dotata cu autofocus, iar GPS-ul este la datorie, in tandem cu softul de navigare Tom Tom Navigator 6. Creat special pentru oamenii de afaceri, acest terminal include si un scanner pentru coduri de bare, dar si pentru carti de vizita.

HTC P6500 este dotat si cu 2 porturi SDIO, ideale pentru atasarea cardurilor de memorie si a diverselor accesorii. Terminalul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.0 Pro si suporta conectivitate quad-band GSM/GPRS/EDGE si tri-band HSDPA. Lista de specificatii tehnice este incheiata de catre suportul WiFi, Bluetooth 2.0 si de 1GB de memorie intenra. HTC P6500 va fi disponibil pe piata incepand cu luna noiembrie a acestui an.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×