Noi detalii despre iPhone 7: modul de cameră mai mare, senzori de proximitate şi lumină ambientală mutaţi

1.332 ori
<b>Noi detalii despre iPhone 7: modul de cameră mai mare, senzori de proximitate şi lumină ambientală mutaţi</b>Informațiile referitoare la iPhone 7 continuă să sosească din China și astăzi, moment în care aflăm câteva detalii despre construcția dispozitivului și plasarea senzorilor de lumină ambientală. Se pare că Apple va opta pentru un modul de cameră mai mare

Primeam nişte veşti debusolante în ultimele zile, cu privire la iPhone 7 şi modul în care va arăta atunci când va debuta la toamnă. Aparent el va fi practic un iPhone 6Ss şi adevăratul iPhone 7 va sosi la anul. Azi primim noi informaţii despre flagshipul Apple pe acest an, cu accentul pe câteva detalii ce pot părea minore.

Cele mai noi zvonuri din Japonia afirmă că decupajul pentru difuzorul dedicat convorbirilor, cel găsit deasupra ecranului va fi puţin mai lung decât de obicei pe noul model. Şi senzorul de lumină ambientală va primi modificări, fiind mutat din stânga zonei superioare către dreapta. Senzorul de proximitate va fi acum compus de fapt din doi senzori şi nu unul, iar aceste modificări, deşi minore la prima vedere sunt foarte importante pentru producătorii de accesorii.

Sute de folii şi huse vor trebui adaptate la aceste specificaţii. Aparent, numeroși producători de folii de protecţie LCD de pe Alibaba.com au început să nu mai primească comenzi pentru accesorii de iPhone 7, având în vedere aceste modificări. Aflăm şi că noul iPhone va avea o cameră mai mare, ce va ieşi în relief mai mult, lucru pe care îl bănuiam deja, dacă ne luăm după diferite randari.

Sursa din Japonia încheie spunând şi că se va păstra până la urma camera duala de pe iPhone 7 Plus.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×