Noi fotografii hands on cu iPhone 7 par să indice prezenţa unui buton Home touch

1.428 ori
<b>Noi fotografii hands on cu iPhone 7 par să indice prezenţa unui buton Home touch</b>O serie de noi fotografii hands-on cu iPhone 7 par a indica faptul că vom primi de această dată un buton Home capacitiv, și nu fizic ca până acum. Informația de față și totodată fotografiile, provin din partea site-ului Mobilpicker.com ce ține să mențione

Cu atât de multe lansări din China în ultimele zile, parcă uităm faptul că vara înseamnă doar un moment de acalmie înaintea toamnei, atunci când vor ajunge în magazine noile modele Note de la Samsung şi noile iPhone-uri. Acestea din urmă au avut foarte multe scăpări, în special în imagini 3D, dar iată că azi vedem şi aparente fotografii hands on.

Imaginile provin de la site-ul Mobipicker şi sunt evident neclare, aşa cum şade bine oricărei scăpări premature. Ce se remarcă din start în fotografii e faptul că butonul Home pare modificat faţă de ce ştiam de obicei. El pare a fi acum plat, complet plat, fără ca acel inel să fie ridicat peste butonul adâncit. Apar deci speculaţii că acesta ar fi un buton touch capacitiv şi nu unul fizic tipic.

Evident, există perspectiva unei imagini modificate în Photoshop, dar nici o integrare de acest gen nu e exclusă în realitate. Ce e drept nu prea am auzit zvonuri despre un buton touch Home plat pe iPhone 7. Un avantaj ar fi ca acest mecanism ar înlătura orice alte goluri şi ar permite ca noul handset să fie mai rezistent la apă.

Folosind noul buton ar fi de ajuns un tap pentru autentificare şi deblocare, dar şi pentru alte funcţii obişnuite ale acestui mic cerc touch. Un alt plus pentru o astfel de abordare e că un buton touch se defectează mai greu decât unul fizic, care e predispus la uzură după zeci de mii de apăsări. Pe de altă parte senzaţia de apăsare a butonului Home pe iPhone e unul dintre trademark-urile Apple.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×