Noi detalii despre Meizu MX4 Pro apar pe web; Avem și preț!

1.165 ori
<b>Noi detalii despre Meizu MX4 Pro apar pe web; Avem și preț!</b>încă de când a fost lansat Meizu MX4, versiunea Standard luna trecută și a uimit cu benchmarkurile sale, nu ne întrebam decât ce performante va avea Meizu MX4 Pro, având în vedere dotările sale superioare. După o serie de zvonuri și...

încă de când a fost lansat Meizu MX4, versiunea Standard luna trecută și a uimit cu benchmarkurile sale, nu ne întrebam decât ce performante va avea Meizu MX4 Pro, având în vedere dotările sale superioare. După o serie de zvonuri și speculații, azi avem o nouă serie de specificații ajunse pe web, împreună cu un preț.

Inițial am crezut că Meizu MX4 Pro va avea același design ca și versiunea Standard, dar se pare că vor exista totuși unele modificări. Spre exemplu, vom primi un display de 5.4 inch cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, în locul unuia de 5.36 inch. Va fi inclus aici și un buton fizic Home dreptunghiular, care integrează un scanner de amprente. Acest handset integrează un procesor octa core Samsung Exynos 5430, de la care avem așteptări mari, având în vedere rezultatele în benchmarkuri ale procesorului MediaTek de pe MX4 Standard.

Noi detalii despre Meizu MX4 Pro apar pe web; Avem și preț!

Alte dotări includ și LTE și audio HiFi, iar cu ocazia acestor leakuri, am aflat și un preț pentru Meizu MX4 Pro: 407 dolari. Mai știm și că vor fi 3 GB RAM la bord, până la 128 GB stocare și Android 4.4 cu Flyme OS customizat peste. îl așteptăm pe acest model să fie lansat la final de octombrie, dacă ne luăm după analistul asiatic Pan Jiutang.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×