Noi detalii despre telefoanele Vivo V5 şi V5 Plus îşi fac apariţia pe web: telefoane axate pe selfie, cu cameră frontală de 20 MP şi blitz "Moonlight"

886 ori
<b>Noi detalii despre telefoanele Vivo V5 şi V5 Plus îşi fac apariţia pe web: telefoane axate pe selfie, cu cameră frontală de 20 MP şi blitz "Moonlight"</b>Chinezii de la Vivo pregătesc pe lângă modelele X9/X9 Plus și un alt duo compus din terminalele V5 și V5 Plus. Acestea nu vor aduce o cameră duală selfie la pachet, ci un singur senzor de 20 megapixeli care aparent va fi însoțit de un bliț special numit

Vivo are o perioadă foarte aglomerată, compania chineză pregătind pentru debut atât telefoanele high end Vivo X9 şi X9 Plus, cu camere selfie duale, cât şi modelele Vivo V5 şi V5 Plus. Acestea din urmă au camere frontale de 20 MP, doar că ele nu au blitz ci un aşa numit "Moonlight Flash". Mai multe detalii aflăm mai jos.

Vivo V5

V5 şi V5 Plus sunt gata de lansare în data de 15 noiembrie, iar primul e succesorul lui Vivo V3, în vreme ce al doilea este urmaşul lui V3 Max. Ambele împart camera frontală cu rezoluţie ridicată, iar la bordul lor se afla Android 6.0 Marshmallow, cu FunTouch OS 2.6 aplicat peste. Dotările nu sunt foarte impresionante pentru Vivo V5, care vine cu un ecran HD de 5.5. inch, procesor Snapdragon 652 sau 4 GB RAM, plus 32 GB stocare.

Vivo V5

Camera frontală de 20 MP are acea funcţie "Moonlight Flash", care funcţionează ca "Retina Flash" de pe iPhone, adică iluminează ecranul foarte puternic pentru a suplini un blitz. Între timp modelele Vivo X9 au un blitz real pentru acest scop. Vivo V5 mai are şi scanner de amprente integrat în butonul Home frontal, o baterie de 3000 mAh şi acustica HiFi.

Vivo V5

Vivo V5 Plus ar urma să aibă o baterie mai mare, posibil rezoluţie mai generoasă şi evident ecran mai mare. Vivo V5 ar urma să pornească de la 296 dolari şi mai multe detalii aflăm pe 15 noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×