Vivo V5 Plus primeşte un teaser, va sosi cu cameră frontală duală şi procesor Qualcomm Snapdragon 652

840 ori
<b>Vivo V5 Plus primeşte un teaser, va sosi cu cameră frontală duală şi procesor Qualcomm Snapdragon 652</b>Vivo V5 Plus este numele unui nou smartphone pregătit pentru debut, telefon care spre deosebire de alte modele de pe piață se va face remarcat prin a sa cameră foto duală frontală. Nu este totuși prima dată când vedem un asemenea setup pe un smartphone

Vivo a fost unul dintre brandurile din China cu creştere impresionantă în 2016 şi menţinând sus blazonul prin terminale cu camere duale, talii slim şi acustică HiFi. 2017 începe cu promisiunea unui nou terminal revoluţionar, sub numele de Vivo V5 Plus, care ar urma să aibă o cameră frontală duală.

Vivo V5 Plus

Vivo a lansat destul de recent smartphone-ul Vivo V5, aşa că ne surprinde pregătirea unei variante cu Plus în coadă pentru debut. Vivo V5 Plus ar urma să devină oficial în India pe 23 ianuarie, iar terminalul va avea o cameră frontală duală, cu senzor de 20 şi 8 MP, plus blitz dedicat. Dotările mai includ şi un ecran Full HD de 5.5 inch, 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

Noul venit se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 652 şi include la pachet şi o baterie de 3300 mAh cu suport Quick Charge. Terminalul rulează Android 6.0 Marshmallow cu FunTouch OS aplicat peste. În spatele handsetului ar trebui să găsim o cameră de 20 de megapixeli, cu senzor Sony IMX376 şi deschidere F/2.0, dar toate aceste scăpări sunt încă incerte până la debutul de pe 23 ianuarie, mai ales la nivel de CPU și camera principală. Predecesorul avea o camera principală de doar 13 MP. 

Aşteptăm şi un preţ în jurul a 300, cel mult 400 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×