Noi detalii despre telefonul Google Nexus One: pretul oficial, 530 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Google 1.251 ori
<b>Noi detalii despre telefonul Google Nexus One: pretul oficial, 530 de dolari</b>Dupa ce zvonurile in legatura cu Google Phone/ Nexus One s-au mai calmat, lasand locul unor imagini si specificatii oficiale, iata ca aflam si pretul acestui terminal. Telefonul se va vinde deblocat la pretul de 530 de dolari, sau prin operatorul...

Dupa ce zvonurile in legatura cu Google Phone/ Nexus One s-au mai calmat, lasand locul unor imagini si specificatii oficiale, iata ca aflam si pretul acestui terminal. Telefonul se va vinde deblocat la pretul de 530 de dolari, sau prin operatorul T-Mobile, la pretul de 180 de dolari.

Cei care opteaza pentru varianta T-Mobile, vor trebui sa foloseasca un abonament pe 2 ani, care include mesaje scrise, minute de convorbire si transfer de date. Aflam si ca actualii abonati T-Mobile nu isi vor pastra abonamentul la cumpararea unui Nexus One, ei fiind obligati sa faca trecerea la noul abonament.

leaked-nexus-one-documents-530-unlocked-180-with-t+mobile

De remarcat este faptul ca un client poate cumpara doar 5 unitati ale handsetului per cont Google, iar noile informatii dezvaluie faptul ca acest model va fi livrat si in afara Statelor Unite, daca exista clienti doritori. Google se va ocupa de vanzarea propriului terminal prin intermediul adresei google.com/phone .

Va reamintim faptul ca acest telefon este fabricat de catre HTC si ca este primul model care ruleaza Android 2.1.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×