Panourile frontale destinate smartphone-urilor Google Pixel și Pixel XL apar în fotografii detaliate

908 ori
<b>Panourile frontale destinate smartphone-urilor Google Pixel și Pixel XL apar în fotografii detaliate</b>Aruncăm astăzi o privire asupra unor fotografii foarte detaliate ce ne prezintă panourile frontale care vor fi utilizate de către smartphone-urile Google Pixel și Google Pixel XL. Aceste două dispozitive vor fi lansate oficial pe data de 4 octombrie, dar

Pe web sosesc astăzi o serie de fotografii detaliate ce ne prezintă panourile frontale pe care smartphone-urile Google Pixel și Google Pixel XL le vor adopta - materiale care aparent provin din partea unui distribuitor de componente de schimb localizat în China. Se confirmă totodată faptul că într-adevăr cele două terminale vor oferi display-uri de 4.99 inch, respectiv 5.46 inch în cazul versiunii de tip phablet. 

Google Pixel

(Google Pixel / Sailfish)

Aflăm și că acest distribuitor chinez este cel care prezenta acum câteva luni fotografii cu panourile frontale destinate modelelor Moto G4 și G4 Plus - motiv pentru care tratăm și noi materialele de astăzi drept reale. Ca design se observă că cele două componente au un setup similar atunci când vine vorba despre amplasarea senzorilor, a camerei foto selfie și a earpiece-ului.

Google Pixel XL

(Google Pixel XL / Marlin)

Vă amintim că aceste smartphone-uri vor sosi la pachet cu procesoare quad-core Qualcomm Snapdragon 820/821, cu 4 GB memorie RAM și cu 32 GB spațiu intern de stocare pe varianta basic - fără slot microSD. Camera foto principală ar urma să fie reprezentată de către un senzor de 12 megapixeli capabil de fotografii arătoase în condiții low-light și de captură video la rezoluție 4K Ultra HD. Confrom speculațiilor, lansarea noilor handset-uri este programată pentru 4 octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×