Noi imagini cu iPhone 6 versiunea space grey Îl compară cu iPhone 5s și HTC One M8

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.009 ori
<b>Noi imagini cu iPhone 6 versiunea space grey Îl compară cu iPhone 5s și HTC One M8</b>Nu ne mai surprind deloc scăpările de imagini cu iPhone 6, astfel că ele au devenit chiar banale în ziua de azi, după întreaga serie de leakuri ce precede lansarea acestui telefon. Azi aruncăm o privire asupra unei noi serii de imagini, în care...

Nu ne mai surprind deloc scăpările de imagini cu iPhone 6, astfel că ele au devenit chiar banale în ziua de azi, după întreaga serie de leakuri ce precede lansarea acestui telefon. Azi aruncăm o privire asupra unei noi serii de imagini, în care iPhone 6 de 4.7 inch e comparat cu predecesorul său.

Noul iPhone e comparat și cu HTC One M8 și aceste imagini vin în completarea unui leak de săptămâna trecută, atunci când un celebru actor taiwanez numit Jimmy Lina postat fotografii cu iPhone 6. Se confirmă din nou faptul că vom avea o cameră în spate cu blitz singular, iar designul butoanelor de volum va fi mai alungit. De asemenea, butonul Power a fost mutat în dreapta, iar handsetul prezentat aici e doar o machetă și nu modelul real, în cazul în care vă întrebați.

Noi imagini cu iPhone 6 versiunea space grey Îl compară cu iPhone 5s și HTC One M8

Este păstrat senzorul Touch ID, iar dimensiunile generale par mai mici decât cele ale lui HTC One M8. Acest iPhone 6 e destul de subțire și este mai lung și mai lat decât iPhone 5s. Colțurile sale și marginile sunt ușor rotunjite și cam aici se termină analiza noastră. Cum vi se pare acest design?

iPhone 6

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×