Noi imagini cu Sony LT29i Hayabusa, viitorul telefon high end nipon

1.476 ori
<b>Noi imagini cu Sony LT29i Hayabusa, viitorul telefon high end nipon</b>Dacă tot au terminat de sosit pe piața toate modelele noi Xperia, e momentul să începem să privim în viitor, unde Sony ne pregătește alte câteva terminale interesante, cum este cazul lui Hayabusa. Despre Sony LT29i Hayabusa am mai auzit în...

Dacă tot au terminat de sosit pe piața toate modelele noi Xperia, e momentul să începem să privim în viitor, unde Sony ne pregătește alte câteva terminale interesante, cum este cazul lui Hayabusa. Despre Sony LT29i Hayabusa am mai auzit în trecut și acum avem și câteva imagini neclare cu terminalul.

Telefonul este înfățișat pe negru și alb și pare a se potrivi cu o altă imagine care l-a surprins recent în mâna unui tester. Observați că telefonul este ușor curbat către interior pe margini, un design original pentru Sony. Hayabusa ar urma să sosească dotat cu un procesor dual core Snapdragon S4, dacă se va adapta Qualcomm comenzilor uriașe pentru acest CPU. Tot la bordul nou-venitului vom avea o cameră de 13 megapixeli cu senzor Exmor și smartphone-ul va mai avea și un display HD de 4.55 inch și o baterie de 2200 mAh.

Toate acestea vor fi incluse într-un terminal cu carcasa groasă de doar 7 mm, deci în sfârșit un rival pentru Motorola Droid RAZR la capitolul grosime. Sunt sigur că Sony e în stare să realizeze un smartphone atât de original, iar cu un CPU puternic la bord va intra în liga "băieților mari", care se bat de la egal cu telefoanele quad-core Tegra 3. Zvonurile dau și un preț pentru Hayabusa și anume 630 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×