Samsung Galaxy S III acum și În oferta evoMAG.ro, iată prețul!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.368 ori
<b>Samsung Galaxy S III acum și În oferta evoMAG.ro, iată prețul!</b>După ce vă anunțam ieri că Orange România ne-a oferit și un prim preț pentru Samsung Galaxy S III, telefon anunțat la Londra săptămâna trecută, acum avem și un retailer cu o ofertă de preț la liber. Este vorba despre evoMAG.ro, care vinde...

După ce vă anunțam ieri că Orange România ne-a oferit și un prim preț pentru Samsung Galaxy S III, telefon anunțat la Londra săptămâna trecută, acum avem și un retailer cu o ofertă de preț la liber. Este vorba despre evoMAG.ro, care vinde noul Galaxy S în varianta de culoare albă și albastră la prețul de 2.799 lei.

Lansat pe 3 mai la Londra, în cadrul unei conferințe oficiale care a stârnit un interes deosebit, Samsung Galaxy S III iese în evidență prin ecranul cu o diagonală foarte mare, de 4.8 inch și rezoluție HD. Telefonul cu carcasa rotunjită are un design inspirat din natură și vine cu funcții inovatoare, precum cea care ajustează luminozitatea ecranului în funcție de privirea utilizatorului sau cea care sună un contact doar dacă ridicați telefonul la ureche atunci când vă aflați în fereastra acelui contact.

în plus, Galaxy S III are și o funcție de detectare facială care vă informează care vă sunt prietenii de pe Facebook din pozele pe care le priviți. Noul telefon Samsung a fost întâmpinat atât cu reacții pozitive, cât și negative, iar discuții despre viitorul său succes sau designul nu prea apreciat de fani găsiți pe Forumul Mobilissimo.ro. Pe final vă întreb ce părere aveți despre acest preț la liber al lui Galaxy S III și dacă se justifică prețul mai mare față de HTC One X și One S?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×